Лесна салата с ябълки, моркови, орехи и синьо сирене

Лесна салата с ябълки, моркови, орехи и синьо сирене - снимка на рецептата

Продукти:

за порции

Рецепта:

За да приготвите тази лесна, диетична и интересна салата с ябълки, моркови, орехи и синьо сирене, необходимо е да рендосате морковите и зелената кисела ябълка и да ги овкусите със зехтин и сол. След това ги разбъркайте старателно и ги поставете в купа.

Орехите се разчупват на половинки или четвъртинки, а синьото сирене се реже на едри кубчета. Поставят се върху салатата и тя се сервира веднага.

За да спестите време и да улесните ежедневието си, нашият екип ви препоръчва да използвате Fresh Express + - уред, с който ще можете буквално за секунди да приготвите не само тази рецепта, но и много други, в които рязането и рендосването са превърнати от усилие в детска игра.

Салатата е лесна и вкусна, а комбинацията на зелена, кисела ябълка със синьо сирене и моркови е повече от интересна за небцето ви. Тази кулинарна идея се появи заради играта на Tefal "Забъркай си настроение". Нашият екип винаги е смятал, че именно настроението определя вкуса на всяка рецепта! Не пропускайте да сложите щипка вдъхновение в тази лесна салата, защото без вдъхновение нищо няма да е така приятно в този живот!

Време за приготвяне:

5 минути

Калории, макроси и хранителна стойност:

Порция 194 г
Калории 291 кал
Въглехидрати 22 г 29%
Мазнини 21 г 62%
Белтъчини 8 г 11%
Холестерол 19 мг

Сподели:

Подобни рецепти и идеи: