Свежа салата с моркови, краставици и печени скариди със соев сос

Свежа салата с моркови, краставици и печени скариди със соев сос - снимка на рецептата

Продукти:

за порции

Рецепта:

Тази салата е на практика традиционна, но скаридите в нея внасят свеж аромат на морски дарове. Заради свежия си вкус и продуктите в нея тя носи на всеки, който я опита, морско настроение - напук на студените дни. Защото времето навън не определя времето в нас самите. Бъдете слънчеви целогодишно!

За да приготвите тази лесна, диетична и полезна салата с моркови, краставици и печени скариди, необходимо е да рендосате зеленчуците и да ги овкусите със зехтин и соев сос, да ги разбъркате старателно и да не добавяте сол, тъй като соевият сос е достатъчно солен.

Скаридите се поставят в сух тиган и се изпичат от двете страни за няколко минути, докато променят цвета си и са напълно готови. Поставят се върху салатата и тя се сервира веднага.

За да спестите време и да улесните ежедневието си, нашият екип ви препоръчва да използвате Fresh Express + - уред, с който ще можете буквално за секунди да приготвите не само тази рецепта, но и много други, в които рязането и рендосването са превърнати от усилие в детска игра. А щом спестите време с този уред, инвестирайте го в избиране на морска дестинация, която да посетите.

Време за приготвяне:

5 минути

Калории, макроси и хранителна стойност:

Порция 260 г
Калории 78 кал
Въглехидрати 14 г 63%
Мазнини 1 г 11%
Белтъчини 6 г 27%
Холестерол 27 мг

Сподели:

Подобни рецепти и идеи: