Детски сандвич Кокона

Детски сандвич Кокона - снимка на рецептата

Продукти:

за порции

Рецепта:

За да приготвите този забавен детски сандвич, наречен Кокона, е необходимо да поставите върху две филии здравословен хляб две еднакви парчета пуешка шунка. Под тях е нужно да прикрепите буйните коси на вашата Кокона, направени от пресен магданоз. За сочни и с червило устни използвайте резени червена месеста чушка, а за очи използвайте резени краставица и тънки колелца от морков.

Приготвеният забавен сандвич се сервира веднага и гарантира интерес от страна на вашето злоядо дете. Не забравяйте, че с малко фантазия сте способни да накарате малчуганите да си хапнат всичко полезно на света - трябва ви само въображение и упоритост.

А за да сте сигурни, че сте поднесли на детето ви наистина полезен сандвич, препоръчваме ви да използвате хляб Бонус - единственият хляб в България, за чието производство не се използва никакво брашно. В изработването му се използват цели пресовани зърна, които не са стрити и по този начин не са им премахнати най-важните за ускоряване на метаболизма съставки – фибрите. Друг интересен факт е, че калориите в една филийка от хляба са сведени до минимум.

Време за приготвяне:

5 минути

Хранителни стойности:

Порция 910 г
Калории 324 кал
Белтъчини 14 г
Мазнини 7 г
Въглехидрати 56 г
Холестерол 18 мг

Сподели: