Детски сандвич Вкусен бухал

Детски сандвич Вкусен бухал - снимка на рецептата

Продукти:

за порции

Рецепта:

За да приготвите този забавен детски сандвич, наречен вкусен бухал, е необходимо да поставите върху филия здравословен хляб парче пуешка шунка и да изрежете сандвича така, че бухалът да има крила. За да направите огромните му очи, използвайте колелца твърдо сварено яйце, а в центъра на колелцата поставете парче червена чушка. За клюн използвайте парче морков и не пропускайте закачливите връхчета пресен магданоз за закачливост на вашия бухал.

Приготвеният забавен сандвич се сервира веднага и гарантира интерес от страна на вашето злоядо дете. Не забравяйте, че с малко фантазия сте способни да накарате малчуганите да си хапнат всичко полезно на света - трябва ви само въображение и упоритост.

А за да сте сигурни, че сте поднесли на детето ви наистина полезен сандвич, препоръчваме ви да използвате хляб Бонус - единственият хляб в България, за чието производство не се използва никакво брашно. В изработването му се използват цели пресовани зърна, които не са стрити и по този начин не са им премахнати най-важните за ускоряване на метаболизма съставки – фибрите. Друг интересен факт е, че калориите в една филийка от хляба са сведени до минимум.

Време за приготвяне:

5 минути

Калории, макроси и хранителна стойност:

Порция 109 г
Калории 226 кал
Въглехидрати 20 г 37%
Мазнини 10 г 41%
Белтъчини 13 г 24%
Холестерол 205 мг

Сподели:

Подобни рецепти и идеи: