Лесен детски сандвич Усмихнатата крава с колбас закуска

Лесен детски сандвич Усмихнатата крава с колбас закуска - снимка на рецептата

Продукти:

за порции

Рецепта:

За да приготвите този забавен детски сандвич, наречен Усмихнатата крава, е необходимо с чаша да изрежете филия хляб и до нея да поставите резен колбас Закуска. Върху филията поставете две черни маслини за очи. За ноздри използвайте разполовен чери домат, а за усмивка - стрък пресен лук. Не забравяйте и забавните ушенца на вашата крава - направете ги от малки ъгълчета от филията хляб.

Приготвеният забавен сандвич се сервира веднага и гарантира интерес от страна на вашето злоядо дете. Не забравяйте, че с малко фантазия сте способни да накарате малчуганите да си хапнат всичко полезно на света - трябва ви само въображение и упоритост.

А за да сте сигурни, че сте поднесли на детето ви наистина полезен сандвич, препоръчваме ви да използвате хляб Бонус - единственият хляб в България, за чието производство не се използва никакво брашно. В изработването му се използват цели пресовани зърна, които не са стрити и по този начин не са им премахнати най-важните за ускоряване на метаболизма съставки – фибрите. Друг интересен факт е, че калориите в една филийка от хляба са сведени до минимум.

Време за приготвяне:

5 минути

Калории, макроси и хранителна стойност:

Порция 186 г
Калории 139 кал
Въглехидрати 26 г 69%
Мазнини 3 г 18%
Белтъчини 5 г 14%
Холестерол 0 мг

Сподели:

Подобни рецепти и идеи:

Коментари:

Автор Мнение

Gabi-Zahova

2014-08-22 12:30:26

Prilicha malko na prasence :)