Статии

Преглед: Брой:
Страница 1 2 3 > >>

Да сънуваш баница

Присънила ви се е баница? Ама от онази с готовите кори или от баницата на баба ви? Спокойно, имаме и двете рецепти! И за Златна баница със сирене и газирана вода и за Точена баница с яйца и сирене! И не само - имаме всякакви вкусни Рецепти за баница!

Прочетете (213 думи, 1 снимки, време за четене - 2 мин)

Да сънуваш кюфтета

По дяволите, защо сте на диета? Ще фалираме, ако продължавате в същия дух! Не си мислете, че сънуването на кюфтета значи нещо различно от вашия глад, който се е вселил в съзнанието ви и ви тормози дори нощем!

Прочетете (198 думи, 2 снимки, време за четене - 1 мин)

Да сънуваш шоколад

Да сънувате един от най-обичаните хранителни продукти – шоколадът, това може да означава две неща: вие сте на диета, която влияе пагубно на психиката ви и непременно трябва да спрете с кулинарните лишения, или вариант две – вие имате късмет, който скоро ще се увеличи. Шоколадът, появил се на сън, предвещава здраве и успехи и неговото присъствие в среднощните ни бягства от реалността често се свързва с любимите ни хора. Ако сънувате, че вие ядете шоколад, това означава, че ще ви сполетят сладки мигове.

Прочетете (259 думи, 1 снимки, време за четене - 2 мин)

Да сънуваш мусака

Според сериозните съновници, ако ядете или готвите мусака в съня си, ще обсъждате с роднини важен проблем, ще имате сбирки със семейството. И това е съвсем естествено - Мусака с кайма и заливка, ако не е повод за семейно събиране!

Прочетете (146 думи, 2 снимки, време за четене - 1 мин)

Да сънуваш магданоз

Магданоз в съня е предупреждение да се придържате към здравословен начин на живот, ако не искате да ви се стоварят големи беди, твърдят сериозните съновници. Ние ги подкрепяме - смятаме, че е време да започнете по-редовно да си правите Магданозена супа с картофи, пащърнак, топено сирене и сметана.

Прочетете (179 думи, 1 снимки, време за четене - 1 мин)

Да сънуваш домати

Според сериозните съновници, ако видите насън домати, това значи семейно щастие. Ако берете червени домати, ще берете голям срам наяве. Примерно ако ви хванат, че все още не сте се научили да правите Пълнени домати с кайма и ориз или пък Запечени домати с тиквички и хрупкава коричка. Да, тогава със сигурност ще берете голям срам.

Прочетете (195 думи, 2 снимки, време за четене - 1 мин)

Да сънуваш баклава

Според специалистите по тълкуване на сънищата, ако ядете на сън баклава, има опасност познати или приятели да се намесят в семейните или интимните ви тайни и да предизвикат раздор. Най-вероятно се касае за опит да ви откраднат рецептата за баклава, за която толкова се молихте на баба ви да ви я даде и покаже нагледно. Не се безпокойте - и ние едно време имахме проблеми с кражбите на рецепти и решихме, че най-доброто решение е просто да ги публикуваме.

Прочетете (234 думи, 1 снимки, време за четене - 2 мин)

Да сънуваш киви

В сериозните съновници (а вие вече вероятно сте разбрали, че ние не сме от тях) пише, че ако сънувате киви, това е предвещание за особени емоционални състояния. Ще изживеете смесени чувства - на радост и на тъга. Ние самите не знаем какво точно означава това тълкувание на сериозните съновници, но имаме своя гледна точка.

Прочетете (211 думи, 2 снимки, време за четене - 2 мин)

Да сънуваш пуйка

Според сериозните кулинарни съновници присънилата ви се пуйка е знак за сериозни грешки на работното място. Това се отнася за онези сънища, в които вие ядете пуйка. Ако обаче я готвите, пълните, колите или сервирате - тоест вие сте в кулинарния процес на нейното приготвяне, това според специалистите по тълкуване на сънища вещае хора в обкръжението ви, които ще изпитват възхищение и благодарност към вас. И е нормално да бъде така, ако наистина, а не само насън, им приготвите Пълнена пуйка, Пуйка с ябълки или пък неповторимата Пълнена коледна пуйка със зеле на фурна.

Прочетете (201 думи, 1 снимки, време за четене - 2 мин)

Да сънуваш моркови

Според сериозните съновници, каквито ние не сме, да ядете в съня си морков е сигурно предвещание за сексуални успехи, които ще ви навлекат само проблеми. Ама, моля ви се! Какви проблеми, като успехите са си успехи.

Прочетете (193 думи, 1 снимки, време за четене - 1 мин)

Да сънуваш чесън

Пак сте прекалили с таратора снощи, нали? И сега малко ви е срам да отидете на среща довечера... Спокойно, това няма общо със съня ви. Това е гузната ви съвест за неприятния ви дъх. Сдъвчете две зърна кафе и дъхът ви ще се оправи мигновено.

Прочетете (179 думи, 2 снимки, време за четене - 1 мин)

Да сънуваш пица

Присънила ви се е пица и не знаете как да тълкувате съня си? Ние сме вашите кулинарни тълкуватели! Според нашия екип това неминуемо означава, че не сте разгледали и осъществили нашите Рецепти за пица. Но според сериозните съновници нещата не стоят точно толкова вкусно...

Прочетете (182 думи, 1 снимки, време за четене - 1 мин)

Да сънуваш чушки

Постни ли бяха или с кайма? Спокойно, имаме рецепта и за Пълнени червени чушки с телешка кайма и ориз и за Пълнени постни чушки, а даже и за Чушки бюрек. Според сериозните съновници видите ли, пълните ли, консервирате ли или ядете чушки насън, това е знак от съдбата.

Прочетете (176 думи, 1 снимки, време за четене - 1 мин)

Да сънуваш яйца

Присънили са ви се яйца и ви се иска да разтълкувате тайния код на вашето подсъзнание и знаците на съдбата? Спокойно, ние сме вашият хумористичен кулинарен съновник! По принцип според сериозните съновници яйцата в съня ви са сигурен знак, че ви предстоят хубави неща. Ако ви подаряват яйце - значи някой е влюбен във вас. Огледайте се наоколо и ако на някого му притреперва брадичката, докато произнася името ви, значи или е въпросният влюбен във вас, или има нужда от логопед.

Прочетете (237 думи, 1 снимки, време за четене - 2 мин)

Да сънуваш мед

Сънували сте мед? Не ровете в сериозните съновници, ние ще ви кажем какво означава това! Ако сте сънували как похапвате мед, това означава, че ви очаква благополучие, богатство, а също и че ще оздравеете, в случай, че сте болни от тежка болест.

Прочетете (237 думи, 2 снимки, време за четене - 2 мин)

 

Преглед: Брой:
Страница 1 2 3 > >>