Да сънуваш баница

Присънила ви се е баница? Ама от онази с готовите кори или от баницата на баба ви? Спокойно, имаме и двете рецепти! И за Златна баница със сирене и газирана вода и за Точена баница с яйца и сирене! И не само - имаме всякакви вкусни Рецепти за баница!

Според кулинарните съновници, ако сънувате баница, това предвещава само хубави неща - гуляи с приятели, забавления, печалби, имоти, но също и харчене на трудно спечелени пари. Но какво толкова - нали сте ги спечелили вече тези пари, похарчете си ги с удоволствие!

Според други съновници, ако правите баница насън, например Теглена баница със сирене или Вита баница с кайма и праз, то това означава, че може да се сдобиете с имот. Разчитаме това да не означава, че ще се сбогувате с вашата баба, която е царица на баниците, и в следствие на това ще получите имот, а по-скоро ви желаем печалба от лотарията, с която да си купите ново жилище.

Ако обаче сънувате, че си купувате баница, това означава две много лоши неща - първо, че не сте се научили да правите баница, не сте чели нашите рецепти и затова ядете купешки баници. Второ - предстои ви измамно благополучие. Тоест нещо, което е привидно хубаво, но всъщност не е. Точно като купешката баница!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез