Затлъстяването вече не е проблем!

Силно критична към външния си вид, нежната половинка от човечеството непрестанно недоволства и се бори с мнението на кантара. И с каква упоритост спазва диети, следвайки принципа „колкото по-неприятно, толкова по-добре”! Но колко от изстрадалите могат да се похвалят с блестящи и най-важното - трайни резултати? За тези случаи понякога ви разказваме ние, мили читатели, но за съжаление те са единични. И тъй като ангажираме вниманието си върху цялата ни аудитория, в този материал отново ще ви покажем решение на проблема с килограмите, подходящо за всеки от вас.

Затлъстяването вече не е проблем за тези, които познават добре своя организъм и са запознати с найновото откритие на науката за хранене. То се нарича хранителна непоносимост.

Установено е в Западна Европа като резултат от разочарованието от така нашумелите протеинови диети. Практиката показала, че при някои диетата действа безотказно, но при други няма резултат. Когато диетолозите потърсили решение на проблема, те установили, че пациентите, на които прословутата диета не оказва ефект, имат непоносимост към млечния протеин. Така се стигнало до откритието, че съществува хранителна непоносимост, която се проявява към неправилно попаднали хранителни частици в кръвоносната система. Тогава организмът реагира срещу тях като към вирус и така се дава имунен отговор на тези храни. Резултатът е имунна възпалителна реакция, която уврежда метаболизма и предизвиква серия от здравни проблеми. Тези научни открития водят до извода, че ако човек има непоносимост към марулята, организмът му ще се бори с нея като с бактерия, а везната ще се наклони не към по-вредната и тежка храна, а към тази, към която имаме непоносимост.

И ако сте пробвали множество различни диети, но не сте достигнали желаните резултати с нито една от тях, не се отчайвайте, мили читатели, защото всеки проблем има решение! Съществува имунологичен метод, който чрез кръвен анализ открива повишено количество специфични антитела срещу храни. Именно този тест ще ви покаже кои храни организмът ви не може да разгражда. Не се колебайте да изпробвате новото откритие в науката за хранене, защото доброто здраве и самочувствие са най-важните условия за успех!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез