Food Couture - стартира първото модно кулинарно предаване у нас

От септември стартира първото модно кулинарно предаване у нас със закачливото заглавие FOOD COUTURE. Водещ е Сандра Алексиева, а телевизията, която ще излъчва седмичния формат, е CODE FASHION TV - единствената българска модна телевизия, позната у нас с авторско съдържание, модни предавания и ексклузивни репортажи от бекстейдж с модели и дизайнери на събития.

Водещ на FOOD COUTURE ще бъде Сандра Алексиева – създател и автор на 1001 рецепти и кулинарен влогър, познат на аудиторията на 1001 рецепти с авторското си предаване ВКЪЩИ СЪС САНДРА. Освен него зад гърба си има и два сезона със собствена кулинарна рубрика в сутрешния блок на БНТ1. FOOD COUTURE обаче е новото й амплоа, което няма почти нищо общо с предишните кулинарни формати, защото е различно и като подход, и като послание.

Какво е общото между модата и храната? Има ли кулинарни тенденции и какво държи в хладилника си една модерна, градска жена с фино небце и солидна книга с рецепти? Важно ли е как аранжираме храната, за да впечатлим с перфектната вечеря? На всички тези въпроси ще отговорят Сандра и Code Fashion TV в първото по рода си модно-кулинарно предаване в българския ефир.

Гледайте FOOD COUTURE от 16 септември само по CODE FASHION TV.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез