Хороскоп за периода от 13 март до 19 март

Седмичен хороскоп, създаден специално за 1001 рецепти от най-добрия астролог у нас - Евгения Карагеоргиева. За персонални консултации, свържете се на телефон: 0886 299 354.

На 16 март в 11:33 ч. се образува втората квадратура на Луната и това е денонощието за разтоварващ режим. На следващия ден ще възникнат теми, които е необходимо сериозно да обмислим и да преценим къде е необходимо да спрем да влагаме усилия или енергия.

Също от 16 март Меркурий отново ще се движи през Рибите. От една страна това може да смекчи вербалните изразните средства, ще се усеща по-висока толерантност и съпричастност към другите. От друга – това е време, в което субективно ще възприемаме информация и може да бъдем силно повлиявани в мисленето си. позицията и мнението си.

Овен

Действията ви са целенасочени и неотстъпчиви. Много е вероятно всичко да ви се случва според както си го желаете. Периодът е много подходящ да изберете да се откажете от някои свои вредни навици или да изградите нови, които да водят до цялостно подобрение на здравето ви. Ако ви се случи да останете насаме със себе си, се възползвайте от възможността да се свържете с по-същностни свои потребности.

Телец

Спрете да се влияете от чужди мнения или капризи. Фокусирайте вниманието върху собствените си възможности и забележете как успявате успешно да взаимодействате с околните. Това може да ви върне самочувствието да изразите специфични свои убеждения или умения, които могат много да подобрят определени групови динамики. Това е и начинът да се успокоите и да започнете да виждате перспектива пред себе си, не само в личен план.

Близнаци

Към средата на периода ще си възстановите мисловните ориентири и ще се почувствате добре в „своята кожа“. Вече ще може да подходите малко по-умерено и сговорчиво към определени хора и това, което определяте като техни ограничения. Такава толерантност ще ви бъде много полезна в професионален или интелектуален план. Добре е да се отдадете на изследване на някои духовни теми.

Рак

Поостанете с най-любимите ви хора и този път изцяло да им отдайте вниманието си, за да чуете нещо, които те се опитват да ви кажат, особено децата ви. Може да им посветите цялото си любящо внимание и да поправите някои свои пропуски от последно време. Не започвайте да се самообвинявате и веднага да се отказвате от себе си; дайте нужната грижа, а още по-добре ще е ако направите заедно предпочитани неща.

Лъв

През почивните дни се погрижете за емоционалното си и физическо здраве, поостанете си вкъщи и се порадвайте на семейния уют. Не си търсете поводи да изяснявате отношения и на този фронт, просто приемете ситуацията. Набавете си спокойствието, което ще ви помогне да сте по-концентрирани и ефективни през работната седмица; това е начин поне малко да разредите напрежението или грижите в работата.

Дева

Започвате да преживявате притеснения и страхове в работен план и се опитвате да си изясните откъде се задават „облаците“. Най-трудно ще ви бъде, докато си набавите нужната ви информация, за да имате представа какво да предприемете. Не започвайте да преработвате отначало досегашната си дела, а помислете как бихте могли да използвате в своя полза свършеното досега от другите.

Везни

Можете да успокоите силните емоции като спрете да допускате да ви въвличат в крайности. Не предприемайте недомислени действия и да си тръгнете от мястото, където атмосферата е напрегната. Помислете дали не се нуждаете от „неочаквана ваканция“ и по-точно как в пряк или в преносен смисъл да смените гледката. За това дори не ви е нужна компания.

Скорпион

В общуването постигате лекота, основно като сами избирате кръга от хора, с които да взаимодействате. Възможно е да имате крайни изисквания към обкръжаващите ви. Активността ви нараства, може да ви привлече проект, който е свързан със семейни дела или налага да пътувате по-активно. Преди път се уверете в надеждността на транаспортното средство.

Стрелец

Настроени сте към промяна, имате много енергия и търсите да се впуснете в нещо, в което да вложите цялата си амбиция и воля; искате финансов успех, дори сте готови да помислите по ново делово предложение. Усещате подкрепата на семейството си, те застават зад вас. Преценете още веднъж конкретните си крачки и започнете да предприемате нужното.

Козирог

Постепенно започвате да пускате контрола над някои житейски ситуации. Възможно е да сте стигнали да осъзнаването, че цялото напрежение, в което дълго избирахте да стоите, се е отразило преди всичко на вашето енергийно състояние и здраве. Тази проориентация в мисленето ви ще ви доведе до изникване на нова възможност, която да намали или реши ваши парични тревоги.

Водолей

Започвате да осъзнавате, че има такива обстоятелства в живота ви, които е много трудно да балансирате и за момента противоречията, които преживявате, силно ви спират в постигането на желаното. На ръба сте на повишено раздразнение и нервност и трудно се въздържате да не „хвърлите“ зад гърба си някои свои немалки постижения. Решението ви е трудно, но направете нужното семейството ви да не е потърпевшо.

Риби

Възстановява се ритъмът ви на дейност, може да продължите да следвате дългосрочните си мечти и да постигате успех. Насочени сте към работа в групи, там се превръщате в перфектния лидер, който държи визията и подкрепя другите. Сега ви е нужно е да се оцените сами, най-малкото заради неизчерпаемата енергия, която струи от вас. В любовта ви се стабилизират отношенията.

Автор: Евгения Карагеоргиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез