Хороскоп за периода от 31 януари до 6 февруари

Седмичен хороскоп, създаден специално за 1001 рецепти от най-добрия астролог у нас - Евгения Карагеоргиева. За персонални консултации, свържете се на телефон: 0886 299 354.

Първото четвъртолуние за месеца се образува на 2 февруари в 3:42 ч. сутринта. Този път Лунният режим не е задължително да е свързан с ограничение в храненето, колкото в това да се подбере здравословна вкусна храна в умерени количества. При разумност и ясно разбиране за емоционалните ни дефицити, храненето през този ден може да ни върне отново в желания от нас поток на живота.

На 3 февруари знакът на познанието и взаимодействието – Меркурий - преминава в знака Риби и за разкош ще засили всички емоционални теми във взаимоотношенията, които са останали неразрешени. Не че ще успее да даде „инструкции“ и яснота какво се очаква от нас, но ще засили ирационалния фон в общуването, което може да ни помогне да се свържем сърдечно и на ново ниво с важните за нас хора.

Повече за прехода на Меркурий в Риби може да прочетете ТУК.

Овен

Стига да овладеете резките си импулси, ще навлезете в седмица, в която успешно ще се ориентирате в лабиринтите на начинанията ви. Нужно е да останете силно фокусирани в основните си дела, но и да сте балансирани и в другите сфери на живота си. През почивните дни поработете върху емоционалната си яснота и стабилност, ако е нужно, изразходете енергията си в някакво спортно занимание.

Телец

Почивните дни започват със засилен емоционален заряд от ваша страна и това може като да създаде условия за конфликт, така и да ви „изстреля“ във вселена на неочаквани изживявания. При всички положения се настройте, че накрая вие ще има да поднасяте извиненията си и да омиротворявате атмосферата сред хората, с които взаимодействате. Спокойствието ще ви е необходимо през работната седмица.

Близнаци

Изглежда, че в професионалната сфера сте в състезателен режим и припряно използвате всички благоприятни шансове, но да починете пълноценно нито ще ви навреди, нито ще ви отдалечи от плановете ви. Що се касае за вашите отношения – тук овладявате ритъма и може да окажете адекватна подкрепа на свои приятели. Намерете точните изразни средства, които са им нужни в момента.

Рак

Почивните дни ви идват по поръчка. Можете категорично да се опитате да се откъснете от напрежението и да започнете постепенно да успокоявате дълбоките си страхове и несигурност. Изберете да прекарате време с ваши приятели, те могат да ви помогнат да изкарате потисканите емоции и да смените фокуса си в посока на възможностите пред вас.

Лъв

Прекалено голямо значение отдавате на външното мнение. Това не е характерно за вас, но за момента се нуждаете от подкрепа и висока оценка. Капанът е в това, да не започнете да се стремите към аплодисменти от всички и на всяка цена, защото това със сигурност ще ви доведе към изразходване на енергията и жизнените ви сили в напразно доказване на това, кои сте. Малко скромност няма да ви е излишна.

Дева

Възможно е да избързвате в желанието си за конкретни резултати на работното място; макар и да сте видели посоката, не всеки може да следва наготово предлагани решения. За момента запазете търпение, ако е необходимо, доусъвършенствайте оригиналните си идеи в посока да са приложими в колектива и не приемайте по-силните от вас обстоятелствата, за личен провал.

Везни

Клоните отново да оставите околните да водят вашия „танц“ и така се връщате в познатите ви противоречия. Не е задължително да имате яснота по всички въпроси веднага, нито да знаете края на „филма“. Положете грижи за личното си себеусещане, изразявайте себе си, забавлявайте се. За определени ваши потребности не може да очаквате друг да е отговорен.

Скорпион

Имате ясна представа какво искате и достатъчно добре може да се мобилизирате да изпълнявате намеренията си. Докато следвате рационален подход, ще имате възможност да еквилибрирате с всичките си планове. Избягвайте да потъвате в проблеми от емоционално естество, защото за момента в тази сфера трудно може да останете обективни.

Стрелец

Търсите изява, но в цялата ви активност, не намирате нужните изразни средства за взаимодействие. Стоите неадекватни в личните си отношения, предлаганите от вас решения само задълбочават конфликтните ситуации. Опитайте се да изслушвате и да се съобразявате с чуждата гледна точка, в по-голяма степен това ще доведе до единомислие.

Козирог

Периодът е подходящ да придвижите свои документарни задачи. Не се амбицирайте да подхващате „ремонтни“ дейности и в дома си, включително такива, които могат да касаят личните ви отношения. Опитайте да задържите добрия тон на общуване, променете нагласата си всичко неочаквано да ви забавлява и така спонтанно може да намерите нужните ви решения.

Водолей

Възможно е да следвате по инерция определен ритъм, с който се насилвате да отдадете вниманието си на всички и всичко, но няма да успеете да „огреете“ навсякъде. Доверете се и приемете подсказките на ежедневието - така по най-естествен начин ще бъдете на точното за вас място, където ще сте нужни и ще може да изразите най-силните си страни.

Риби

Отдайте се на активна почивка, или свършете всички отлагани напоследък задължения. Периодът ви не е, за да изпадате в „летаргия“ и да се отказвате; сега вървите към мечтите си. Като повдигнете енергийното си състояние ще успеете да се справите както с професионалните си, така и с лични ситуации, с които напоследък изобилства ежедневието ви.

Автор: Евгения Карагеоргиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез