Хороскоп за периода от 3 до 9 януари 2020

Седмичен хороскоп, създаден специално за 1001 рецепти от най-добрия астролог у нас - Евгения Карагеоргиева. За персонални консултации, свържете се на телефон: 0886 299 354.

През периода Слънцето ще преминава през знака Козирог и ще активизира енергията на земния елемент. Енергията на Козирога ще носи усещане за стабилизиране и забавяне на ритъма на живота и ще подсилва природата основно на земните знаци Телец, Дева и Козирог.

На 3 януари се образува Първата Четвърт на Луната и за годината и за месеца. Това денонощие е време за успешен режим за изчистване и обновяване на организма на клетъчнo ниво. Може да се консумират само плодове и течности. Преминаването на по-леки храни ще свали и нервното напрежение, което преминаващата през знака Овен Луна може да носи.

Овен

Готвите се за „спаринг“ в дейността си, безкомпромисно категорични сте решени да се отстоявате и наложите, но е важно да не престъпвате определени граници. През почивните дни ви препоръчвам да осъзнаете, че до голяма степен „противниците“ си сте си ги създали сами, като сте им преписали недоброжелателни качества. Коригирайте настройката си към приемане и взаимодействие.

Телец

Успешната ви стратегия е в балансирането на вътрешното ви състояние с външните ви прояви; учите урок как еднозначно да изразявате мислите и чувствата чрез постъпките си. Това е честното отношение на първо място към вас самите. Тези почивни дни следвайте всеки импулс на желание за действие или разговор; уважавайте и вярвайте на собствената си природа и в това състоянието влезте в работен режим.

Близнаци

Най-естественият начин да „заредите“ е, като се срещнете с приятели. Те ще ви помагат да излезете от стереотипно зацикляне, дори и като ви раздразнят; важното е да ви върнат към смешната страна на живота. През седмицата бъдете по-търпеливи и не омаловажавайте околните ако ви се стори, че мисловният им процес „не функционира“. Твърде вероятно е и при вас да не се получават нещата с обичайната лекота и бързина.

Рак

През почивни дни освободете ума си от емоциите и ирационалните аргументи, които си казвате, при взаимодействието с околните - да не сте настроени осъдително или защитно към тях. Създайте си нагласа да сте търпеливи и да не допускате спад на енергията си. Следвайте рационален план как да разпределите правилно задачите си и ще постигнете резултатите със собствени усилия.

Лъв

За вас е важно да осъзнаете, че разрешението на битовите проблеми ще намерите като насочите погледа си към нова позитивна лична настройка. Вашата царска природа не се нуждае от страха за оцеляването и ако намерите баланса между грижите и личното си удоволствието, ще сте намерили и източник на енергия за работната седмица Периодът ви подкрепя в посока на емоционално разкриване и поддържане на сърдечни отношения.

Дева

Изяснете си дали не преувеличавате тревогите си, особено касаещите децата или отношенията с любимия ви. Нужен ви е нещо повече от рационален ориентир; може да започнете да щрихирате план как да взаимодействате с тях без да натрапвате страховете си и как да изпитате отново спокойствие и топлина. През седмицата се връщайте към своите осъзнавания или размисли, от вас зависи да поддържате добрия тон с тях.

Везни

Обмислете дали не е време да поправите отношенията си или да внесете нова тръпка в живота си и какво точно се изисква от вас. Нека изборът ви да не е воден от натрапваните мнения на близките ви. Когато изясните потребностите си ще станете достатъчни уверени и ще се чувствате носени на отдавна забравени „криле“. Скоро ще е нужно да вземете решения или спрете да отлагате вече решеното.

Скорпион

През уикенда поработете в две посоки. Помислете дали не е време трайно да прекъснете определени контакти; макар да виждате ползата някои хора да са още в живота ви, именно те ви носят и големи негативи. А също се погрижете да възстановите и своя здравословен режим, като балансирано редувате активността си с грижа за здравето си. През седмицата се стремете да не преминавате добрия тон.

Стрелец

За вас настъпва период, в който ще приливате от енергия, но едновременно ще се засили индивидуализма ви. Трудно ще запазвате толерантно отношение към хората и слабостите им, но това е поправимо. Насочете част от енергията си за любимите си занимания или отделете време да потърсите от къде може да намерите отдавна мечтана вещ, в която да инвестирате.

Козирог

През почивните дни си останете вкъщи и опитайте да вършите само нещата, които не чувствате свое задължение. Необходимо ви е да разпуснете на психично ниво и да спрете за момент „въртенето на лентата“ в главата ви със задължения, които сте поели. За да успеете с планираните неща е важно и да запазите физическото си здраве.

Водолей

Може би ви е трудно да осъзнаете кое ви кара да се чувствате толкова напрегнати, а и в момента няма как да сте наясно с всички неизвестни, които Животът е предвидил за вас. Балансирайте усещането си за „застой“ като си разнообразите сами уикенда. Раздвижете се. Изберете си тази компания, с която искте да сте. „Палете гумите“ и идете на място, на което не сте били и мислете само момента.

Риби

Интуитивно усещате предстоящата динамика и е възможно леко да се паникьосвате. Имате изключителен ресурс да постигате желаното, но първо е важно да изясните личните си съмнения и тревоги. През почивните дни ви препоръчвам физическа активност, която да тонизира тялото ви и да ви създаде увереност в личните ви сили. Избягвайте каквито и да е упойващи вещества.

Автор: Евгения Карагеоргиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез