Подранил коледен подарък след dm Food Festival 2017

На 19 ноември в Залцбург, Австрия се проведе първият европейски кулинарен био фестивал, организиран от dm drogerie markt Австрия. Eкипът на dm drogerie markt Bulgaria избраха мен – Сандра Алексиева, да представя страната ни, като сготвя рецептата по време на фестивала. За мен беше предизвикателство и чест да нося тази вкусна отговорност, а крайният резултат беше повече от задоволителен. България се представи по най-апетитния начин и запали мнозина от посетителите по националната си кухня и родни традиции.

След завръщането ми от Залцбург, имах удоволствието да получа голям кашон с подранил коледен подарък с много мила картичка в знак на благодарност от dm drogerie markt Bulgaria за положените от мен усилия и доброто представяне на България по време на фестивала.

Споделям част от съдържанието на кашона с изключителен ентусиазъм, защото съм сигурна, че много от вас не знаят какви съкровища могат да намерят на био щанда в dm drogerie markt Bulgaria. От бадемово мляко, през кокосово масло, веган паста, био натурален шоколад, коледна био паста с форма на елхи и какво ли още не...

В кашона с подаръци dm drogerie markt Bulgaria не са пропуснали да ми изпратят и основните продукти, с които са популярни у нас - тяхната натурална козметика.

Благодаря от сърце на целия екип на dm drogerie markt Bulgaria за вълшебния уикенд в Австрия, за възможността да представя България достойно и да разкажа за нейните традиции и кухня, а също за милия личен жест с подаръка, поднесен до вратата на дома ми.

Страхотни сте, dm drogerie markt Bulgaria!

Автор: Сандра Алексиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез