GIGI Barcelona - новото откритие на 1001 рецепти

Много от читателите на 1001 рецепти смятат, че аз - авторът на сайта, прекарвам повечето време в кухнята и всички нововъведения в готварството, като нови кухненски джаджи, модерни съдове и улеснения в кухнята са основното, което ме вълнува.

Всъщност, готвенето е само сладката част на моята работа. Зад нея обаче стоят часове пред компютъра в добавяне на нови рецепти, качване на статии, съдържание и комуникация с всеки читател, който има въпрос или е отправил към екипа ни молба за кулинарен съвет.

Ето защо след близо 10 години работа, посветена на 1001 рецепти, днес имам много по-голяма нужда от очила, които да позлвам пред лаптопа, вместо от диетолог, който да ме спаси от всички апетитни ястия, които небцето ми е опитало.

Като дете винаги съм смятала, че да носиш диоптрични очила е нещо много неприятно, което те прави твърде ученолюбив, същевременно глуповат и антисоциален. Такова е възприятието на повечето малки деца за очилата. Но днес, когато съм на 28 години, с гордост нося и слънчеви, и диоптрични очила и честно казано с вторите се чувствам особено добре.

Наскоро открих една нова марка очила, които се предлагат и в България, на която станах изключителен фен не защото познавам дистрибуторите лично, а защото без да искам установих, че дори на мен ми отиват диоптрични очила. Откато нося корекционни очила, имам възможност да не пропускам нито едно ваше запитване, молба или споделена с екипа ни рецепта. Откакто не сядам пред компютъра без очила, които пазят зрението ми, не ме боли глава и не усещам как прекаравам повече време в апетитни онлайн приказки с вас - читателите на сайта. Освен това, откакто нося очила, получавма все повече комплименти, защото моделите, които съм избрала за себе си, явно наистина ми отиват.

Не бих искала да възприемете тази статия като съвет да избирате точно тази марка, която аз харесвам - GIGI Barcelona България, нито ви рекламирам именно нея. С тази статия искам да ви напомня да се грижите за себе си не само с добрия избор на продукти и рецепти, но и с всеки детайл, който е пряко или косвено свързан с вашето здраве.

За нашия екип най-важни сте ви - нашите читатели. Затова ви напомняме да пазите зрението си, защото колкото здрави са очите ви, толкова повече рецепти в сайта ни ще четете!

ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ!

Сандра Алексиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез