Сандра Алексиева с детско събитие в Paradise Center!

Сандра Алексиева - един от създателите на 1001 рецепти, отново ще зарадва своите малки приятели в Paradise Сenter в София. След традиционните коледни и хелоуински работилнички за нестандартни сладки, дойде време за пролетната колекция вкусни изкушения от Сандра. Този път събитието е с тема "пролет в кухнята" и кулинарната фея на малчуганите е обещала да разкрие част от малките си тайни и да помогне на децата да направят най-вкусните пролетни сладки и мъфини. Датата е 15 май, часът е 16:30, а мястото е Paradise Center, Водна сцена /при Централен атриум на етаж 0/.

"Планирам да им покажа петте най-характерни за пролетта цветя и да науча децата да ги рисуват върху готови сладки и мъфини, така че да изглеждат красиво и реалистично. Ще работим без остри предмети, печки и котлони, така че всяка майка да бъде спокойна, че независимо възрастта на нейното дете, то е способно да участва в кулинарната работилничка и е в пълна безопасност." - споделя Сандра.

Бъдете част от приключението с аромат на цветя и ванилия, като доведете децата в Paradise center и се забавялвате заедно с нас!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез