Сандра и MAGGI с грандиозен успех в YouTube!

Кулинарният бранд MAGGI на Нестле се класира на първо място в престижната класация за най-успешни брандове в социалните мрежи.

MAGGI България е първият Нестле бранд, на който Сандра Алексиева (един от създателите на 1001 рецепти) е рекламно лице за втора календарна година. YouTube каналът на MAGGI, в който има качени над 100 кулинарни видео клипа с участието на Сандра Алексиева, се нарежда в класацията на Socialbakers за топ брандове в социалните мрежи в категория Топ 5 бранда в YouTube по брой взаимодействия на 1000 почитатели. YouTube каналът на MAGGI предлага на потребителя безценни съвети за бързо и лесно приготвяне на ястия, представени чрез достъпен и практичен формат.

Престижното първо място в класацията се дължи на факта, че в началото на 2016 г. MAGGI лансира поредица кратки тридесетсекундни видеа в YouTube канала си. Форматът на клиповете е подбран според водещите световни тенденции при заснемане на подобно съдържание. Този подход превръща видеата не само в полезни и образователни, но и в изключително интересни и практични съветници, които помагат за бързото и лесно приготвяне на ястия.

"Аз и MAGGI готвим щастие у дома!" е посланието, което споделяме в YouTube канала, но истината е, че след всички усилия, които брандът MAGGI положи през изминалите години, и особено с креативните 30-секундни клипове, спокойно мога да кажа, че "Аз и MAGGI сме иноватори в кухнята!". Нито един български кулинарен бранд не следи така изкъсо световните тенденции в кулинарен аспект и не се стреми към успеха си в дигиталното пространство така упорито, както MAGGI"- споделя Сандра Алексиева.

Класациите на Socialbakers – световно известна компания в сферата на Facebook маркетинга и Social data анализите и статистиките, измерват и сравняват показателите на корпоративните профили в социалните мрежи, включително Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Google+. Завоювайки челното място в YouTube категорията на статистическия портал на социалните мрежи, MAGGI остави зад себе си големи брандове като Zagorka, Renault, Kamenitza, Lidl.

"Горда съм, че съм част от този проект и главно действащо лице в него. Радва ме фактът, че световен бранд като Нестле се доверява на мен и екипа ми в създаването на тези клипове и съм благодарна на професионализма на агенция MANIFACTURA, с които създаваме тези клипове заедно. Всъщност, в следствие на познанството ми и съвместната ми работа с MANIFACTURA, днес имам собствена рекламна агенция 1001 Digital Ideas, която предлага не само услуги в областта на онлайн рекламата, но и изработка на телевизонни реклами и онлайн клипове за YouTube канали. И всичко това се дължи на първата ми в важна стъпка в бизнеса, която направих преди година и половина - да стана рекламно лице на бранд на Нестле!" - споделя лицето на MAGGI България.

За следващите месеци MAGGI и Сандра са планирали още апетитни клипове, като акцент ще дадат на бързите рецепти за бирени мезета по повод предстоящото Световно първенство по футбол.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез